15 modele creative de CV

Foarte multi candidati, din dorinta de a se face cat mai observati de vreun angajator, recurg la metode creative atunci cand se afla in cautarea unui job.
In continuare, am sa va prezint 15 astfel de cv-uri si de ce nu va puteti chiar inspira din ele. :-)

1. CV-ul din stofa cusuta:


"Cusutul este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele si am vrut sa transmit intr-un fel asta in cv-ul meu", spunea Melissa o tanara ce si-a "cusut" cv-ul pe o tesatura. Rezultatul final a fost ca Melissa si-a gasit un job imediat dupa absolvirea studiilor.

2. CV-ul pe Google:Dupa ce CV-ul sau a fost afisat pe mai multe site-uri web, Eric a fost primit la un interviu, dar mai tarziu a recunoscut ca nu a primit slujba. Cu toate acestea, el a fost angajat mai tarziu intr-o alta companie care a apreciat efortul său.

3. Cv-ul inscriptionat pe un saculet de cafea:


Benjamin a creat o linie de saculeti de cafea pe care a inscriptionat aptitudinile si calificarile sale ce reprezinta filozofia sa artistica.

4. CV-ul tipografic:


"Am vrut sa atrag atentia cuiva. Practic vrut sa spun <<Hey, stiu ca esti ocupat si ai o echipa completa, dar si eu pot face treaba buna acolo>>" - zicea Shakira Twigden, care a si primit o slujba dupa aceea.

5. CV-ul de epoca:Brian Moose a trimis acest CV companiei Pixar Animation sperand sa obina o colaborare cu acestia.

6. CV-ul in format 3D:


Chiar daca un angajator a ras de cv-ul ei, Sarah a primit dupa aceea multe alte oferte de munca. 

7. CV-ul inscriptionat pe o cutie de lapte:


Miguel a creat cv-ul respectiv pentru a obtine o slujba la o agentie de publicitate din Londra. Sa speram ca a obtinut si slujba intre timp. :-)

8. QR Code - CV-ul vorbitor:


9. CV-ul rezervabil:


10. CV-ul "tabla de joc":


11. CV-ul Facebook:Ce modalitate mai buna de a atrage atentia angajatorilor decat o prezentare intr-o forma cu care toata lumea se simte atat de confortabil? :-) Asta e exact ceea ce a facut Sabrina Saccocio, prin incorporarea datelor sale personale pe profilul de Facebook. 

12. CV-ul tip harta:


13. CV-ul tip poster:


"Acest CV a fost arma mea secreta", spunea Jon Kelso, recunoscand ca a fost invitat la interviuri de fiecare data cand a aplicat pentru un job. Cu toate acestea odata ce criza a lovit, trucul lui creator si-a pierdut puterea. :-)

14. CV-ul tip "pagina de ziar":


Un designer grafic din Louisiana a gasit o modalitate buna de a demonstra abilitatile sale in domeniu prin prezentarea CV-ul sau intr-un format tip "pagina de ziar". El a fost foarte apreciat, gasindu-si foarte repede o slujba in domeniu.

Si, in final, "cireasa" de pe tort: 

15. CV-ul la purtator: :-)


Kelly Kinney a inceput cautarile pentru un job purtand un tricou pe care scria "Am nevoie de un loc de munca", iar pe spate era continuarea. Se pare ca aceasta idee a devenit destul de populara, iar acum va puteti si dumneavoastra personaliza tricoul sau camasa. O idee intr-adevar creativa, nu? :-)

Sursa: @internet