Noul Regulament de Ordine Interioara


Tinuta de birou:
Este recomandabil sa veniti la birou imbracati cu tinute in functie de venitul salarial. Daca vom vedea ca purtati imbracaminte si accesorii marca Prada sau Gucci, vom presupune ca stati bine din punct de vedere financiar si, prin urmare, nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati prost, trebuie sa invatati sa va gestionati mult mai bine banii. Daca va imbracati nici prea sofisticat nici prea prost, sunteti exact acolo unde trebuie si nu aveti nevoie de o marire de salariu.

Zilele de concediu medical:
Nu vom accepta concedii medicale. Daca sunteti in stare sa mergeti la doctor pentru a va elibera concediu medical, sunteti in stare sa veniti si la munca.

Operatiile chirurgicale:
Orice fel de operatii sunt interzise. Atata timp cat sunteti angajati la noi, va vrem intregi cu toate organele, noi v-am angajat intregi. Daca din intamplare indepartati ceva, se considera abatere disciplinara. 

Zilele libere:
Fiecare angajat va primi 104 zile libere pe an. Ele se numesc sambata si duminica.

Concediiile de odihna:
Toti angajatii vor primi concediu de odihna in acelasi timp, in fiecare an. Sarbatorile sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.

Toaleta:
Consideram ca angajatii petrec prea mult timp la toaleta. Pe viitor, mersul la toaleta se va face in ordine alfabetica. Astfel: angajatii al caror nume incepe cu litera "A" vor merge in intervalul orar 8:00-8:20, angajatii al caror nume incepe cu litera "B" vor merge in intervalul 8:20-8:40 si asa mai departe. Daca nu reusiti sa mergeti la toaleta in intervalul programat, va trebui sa asteptati pana ziua urmatoare cand va vine randul din nou. In situatii de urgenta puteti, totusi, sa faceti schimb cu un coleg, dar trebuie sa solicitati acest lucru in scris. De asemenea, timpul fiecaruia la toaleta este de 3 minute. La sfarsitul celor 3 minute, se va declansa o alarma, iar usa se va deschide si o fotografie va fi facuta. La a doua abatere, fotografia va fi postata la avizierul de la intrare precum si pe reteaua interna a companiei la categoria "Indisciplinati".

Pauza de masa:
Persoanele slabe vor avea 30 minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manance mai mult pentru a arata sanatos. Persoanele cu greutate normala vor avea 15 minute pauza de masa pentru a putea astfel sa aibe o masa echilibrata si pentru a-si mentine silueta. Persoanele cu greutatea peste medie vor avea 5 minute pauza de masa, deoarece consideram ca timpul este suficient pentru a bea un Slim Fast sau a lua o pastila pentru slabit. 


Va multumim pentru loialitatea fata de compania noastra. Suntem aici pentru a oferi o experienta pozitiva ocuparii fortei de munca. Prin urmare, toate intrebarile, comentariile, preocuparile, reclamatiile, frustrarile, supararile ar trebui sa fie directionate in alta parte.

CONDUCEREA